Nieuws

Youness Mokhtar voor vier jaar naar FC Twente

Youness Mokhtar voor vier jaar naar FC Twente

De kogel is door de kerk! FC Twente heeft zich versterkt met de 22-jarige Youness Mokhtar. De speler van PEC Zwolle is er vanmiddag al niet meer bij als PEC Zwolle tegen FC Utrecht speelt. De medische keuring is later vanmiddag. Dit meldde Telegraaf-journalist Jeroen Kapteijns zojuist op Twitter.

Mokhtar zelf was al rond met FC Twente maar de clubs zijn er nu ook uit. FC Twente betaalt het bedrag dat in de afkoopclausule van de 22-jarige Marokkaan staat. Als de vleugelspeler vanmiddag de medische keuring goed doorstaat zal hij een contract voor vier jaar tekenen. Zodra dat allemaal is afgerond zullen beide clubs het definitief bekend maken.

Twente Insite TopCoach Competitie 2013-2014

Doe jij al mee met onze TopCoach competitie 2013-2014? Doe mee en maak kans op mooie prijzen waaronder 2 wedstrijdkaartjes, een FC Twente shirt, een FC Twente Cap en meer! Klik hier om naar de TopCoach competitie te gaan.

Nederbet

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties