Transfers

DONE DEAL: Middenvelder Kuster tekent meerjarig contract bij FC Twente

DONE DEAL: Middenvelder Kuster tekent meerjarig contract bij FC Twente

Harrie Kuster is de kersverse aanwinst van FC Twente. De 18-jarige middenvelder heeft vandaag de officiële overstap gemaakt naar FC Twente. De Zwollenaar zette zijn handtekening onder een tweejarig contract tot medio 2026. "Dit is een speciale dag. Vooral ook omdat het de laatste jaren best snel is gegaan", aldus de eerste reactie van een trotse Kuster op de clubwebsite.

"Dit is nog maar mijn derde seizoen bij de Academie en nu mag ik al een contract tekenen bij FC Twente, extra mooi. Ik ben bij Onder 18 begonnen en aan het eind van mijn tweede jaar heb ik een aantal keren meegetraind met het eerste. Dat is dan wel heel bijzonder om met al die spelers opeens samen op het veld te staan.”

Dat hij op de radar stond kon worden opgemaakt uit het feit dat Kuster afgelopen winter mee mocht met de eerste selectie op trainingskamp naar Spanje. "Leerzame momenten, net als de oefenwedstrijden die ik dit seizoen gespeeld heb. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen wil ik mij zo goed mogelijk laten zien, zodat ik in beeld blijf bij het eerste."

Arnold Bruggink over zijn keuze om Kuster definitief over te nemen van de Academie. "Harrie is later ingestroomd in de Academie en heeft zich afgelopen tijd goed laten zien. Hij heeft een groot leervermogen en ontwikkelt zich heel snel. Dat is mooi om te zien. Dit contract heeft hij helemaal zelf verdiend. Harrie krijgt nu de kans een volgende stap te zetten richting een profcarrière, daar hebben we vertrouwen in.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties