FC Twente Nieuws

Sadílek biedt fans excuses aan na rode kaart: 'Ga het goedmaken'

Sadílek biedt fans excuses aan na rode kaart: 'Ga het goedmaken'

De rode kaart van Michal Sadílek werd niet alleen door de analisten en supporters als onterecht beschouw, ook de speler zelf is het niet eens met het feit dat hij al in de 51e minuut naar de kant werd gestuurd. Zijn elleboog raakte de tegenstander, maar het was nooit de intentie om zijn elleboog als wapen te gebruiken.

De enige twee die dat niet zagen waren scheidsrechter Richard Martens en VAR Serdar Gözübüyük. Na de wedstrijd was het wachten op de uitleg van de scheidsrechter waarom hij het toch rood vond, maar in plaats van voor de camera zijn verhaal te doen vluchtte hij naar huis.

Een dag na de rode kaart, en iedereen weer een beetje is bedaard, heeft Sadílek besloten om zijn excuses aan te bieden. "Ondanks het feit dat ik het niet eens ben met de rode kaart, wil ik mijn excuus aanbieden aan mijn teamgenoten en de supporters voor het puntverlies. Ik ga de volgende wedstrijd proberen het goed te maken."

Als er één iemand is die geen excuses aan hoeft te bieden is het Sadílk. De enige die zijn excuses aan zou moeten bieden is scheidsrechter Martens, maar die durf na zijn actie niet eens voor de camera's te verschijnen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties