Bjelland: "Eigen fout dat we dit hebben weggegeven"

FC Twente gaf vanmiddag in Alkmaar een overwinning uit handen. Nadat AZ in de eerste helft op voorsprong kwam, wisten Ebecilio en Ziyech de Tukkers op 1-2 te zetten. In de 84e minuut maakte Tankovic de gelijkmaker. [google]

Volgens aanvoerder Andreas Bjelland was het gelijkspel niet terecht: "Ik denk niet dat dit de juiste afspiegeling is van de wedstrijd. Zij werden alleen gevaarlijk uit standaardsituaties. Zij hebben hard gevochten" zegt de Deen na afloop van het duel in gesprek met Fox Sports.

Toch wijdt de verdediger het gelijke spel wel aan het eigen team. "Het was niet goed genoeg van ons, we hebben stomme kansen weggegeven. Het is onze eigen fout", besluit hij.