Nieuws

McClaren wil contract bij Derby County uitdienen

McClaren wil contract bij Derby County uitdienen

Gisteren werd bekend dat Steve McClaren de aanbieding van Newcastle United, om daar het seizoen af te maken, naast zich neer heeft gelegd. Of de oud-trainer van FC Twente volgend seizoen aan de slag gaat bij The Magpies, wil de trainer niet bevestigen.

"Het heeft nooit door mijn gedachten gespeeld", antwoordt McClaren tegen Sky Sports op de vraag of hij bij Newcastle aan de slag wilde gaan. "Ik zeg dit al maanden, vanaf januari al, en ik zal het herhalen: mijn focus ligt compleet bij Derby County. Er is heel veel gespeculeerd, maar ik zal nog eens benadrukken wat ik al tegen het bestuur en tegen mijn spelers heb gezegd: ik ben honderd procent trouw aan deze club en wil de rit hier afmaken." Het contract van McClaren bij Derby County loopt nog tot 2017.

[google]Het seizoen voor Derby County zit er inmiddels op. Na een teleurstellende reeks aan het einde van het seizoen liep de club de play-offs voor promotie naar de Premier League mis. "We moeten ons nu over die teleurstelling heen zien te zetten en dat is een fiks karwei", vervolgt McClaren. "Ik hoor de speculatie wel hoor, en ik zie het ook, maar ik ben op dit moment honderd procent betrokken bij Derby. We hebben moeilijke dagen achter de rug, maar ik weet zeker dat het eind deze week echt klaar is."

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties