Nieuws

Ook Ulises Davila op het lijstje van FC Twente

Ook Ulises Davila op het lijstje van FC Twente

In de zoektocht naar een versterking voor de flanken is FC Twente uitgekomen bij Jesus Corona, mocht de Mexicaan toch niet haalbaar zijn, wegens de hoge vraagprijs dan gaan de Tukkers haar interesse verleggen naar een andere Mexicaan. Namelijk de 22-jarige Ulises Davila, de Telegraaf meldt dat FC Twente in gesprekken is met Chelsea om de vleugelspeler te huren.

Davila was al eerder actief in de Eredivisie. In het seizoen 2011/2012 speelde de Mexicaan even voor Vitesse. In Arnhem speelde de technisch vaardige Mexicaan als huurling echter maar twee wedstrijden. Voordat Davila in 2011 werd gecontracteerd door Chelsea had FC Twente al belangstelling in hem. Afgelopen seizoen werd Davila door Chelsea verhuurd aan het Spaanse Sabadell.

FC Twente is niet de enige club met interesse, ook Córdoba CF aast op de diensten van de 22-jarige vleugelspeler.

Twente Insite TopCoach Competitie 2013-2014

Doe jij al mee met onze TopCoach competitie 2013-2014? Doe mee en maak kans op mooie prijzen waaronder 2 wedstrijdkaartjes, een FC Twente shirt, een FC Twente Cap en meer! Klik hier om naar de TopCoach competitie te gaan.

Nederbet

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties